dissabte, 31 de desembre del 2011

Tancament COED

Avui, dia 31 de desembre de 2011, dono per finalitzat el meu blog de Comunicació Oral, Escrita i Digital (COED), això és perquè s'ha acabat el mòdul de Processos Educatius II i ja no hi haurà més classe. 

Durant aquests quatre mesos de classe, he anat publicant les diferents activitats i exercicis que hem anat realitzant, també hi ha una part de la teoria feta a classe, la que considero que és més important a recordar i la que pot servir a més gent. En total he fet vuit entrades, més una de tancament, he intentat que totes fossin una mica diferents, per això he parlat de les exposicions realitzades, dels treballs, etcètera. 


Aquesta assignatura m'ha servit, principalment, per perdre una mica la vergonya de parlar en públic i gràcies a això, crec que en el moment de fer les exposicions els nervis estaven bastant calmats, tot i que sempre n'hi ha. També m'ha servit per prendre consciència del que fins ara havia realitzat a l'escola però que mai li havia donat més importància de la que allà ens deien, i, sobre tot, ara sé com m'expresso davant de gent gràcies a d'autoavaluació de la recitació del poema. 


Per últim, esmentar que la idea de crear aquest dossier d'aprenentatge la trobo molt interessant perquè així anem posant en pràctica i ens obliguem a reflexionar sobre les activitats fetes a classe, és una molt bona manera, ja que segurament, si no l'hagués creat segurament després d'haver realitzat l'activitat no hi hagués pensant més. 


Com a finalització, vull remarcar dues entrades, la del dia 11 d'octubre (Descripcions) i la del dia 22 de novembre (El territori de... Els missatges subliminals).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada